Energetix voor dieren en dierenliefhebbers

         Magnetische kracht is heel belangrijk voor mensen, maar het wordt ook steeds meer gebruikt voor dieren. Vaak heeft het verbluffende resultaten die we bij dieren zien en hierdoor is het bewezen dat het magnetisch effect geen placebo effect is. We hebben magneetsieraden die je aan de halsband van je hond of kat kan bevestigen. De sieraden zijn gemaakt van duurzaam gepolijst roestvrij staal en voorzien van een Neodymium magneet. Door het dragen van de magneet wordt de bloedcirculatie verbeterd en wordt er meer zuurstof in het bloed opgenomen. Hierdoor kan het genezingsproces worden verbeterd, kan de vacht meer gaan glanzen en zit je huisdier dus letterlijk beter in zijn/haar vel.De magneetsieraden zijn niet alleen aan te raden voor huisdieren, maar ook bij grotere dieren, zoals paarden. De magneten kunnen helpen bij artritis, huid- en schildklierproblemen, epilepsie, gewrichtspijn en ouderdomsstijfheid. Ook is gebleken dat het dragen van de magneet onrust, stress, spanning e.d. kan verminderen. Paarden bleken makkelijker te halsteren en voor honden is het een ondersteuning bij gedragstherapie. Het gebruik van een magneet vervangt echter nooit een training en wij raden aan bij aanhoudende klachten altijd een dierenarts te raadplegen.

Naast de accessoires die je aan de halsband of het halster kan bevestigen zijn er ook de magneetstenen die in de waterbak gelegd kan worden met een afmeting van 90 x 90 mm en dus te groot om in te slikken. Geef je huisdier iedere dag een bak heerlijk gemagnetiseerd water en je zult zien wat er gebeurd!

Energetix heeft nu zelfs partnersieraden! Een trend onder dierenliefhebbers. De magnetische accessoires die een persoon bijvoorbeeld draagt aan een ketting of bevestigd aan een horlogebandje wordt door zijn hond, kat of paard gedragen aan de halsband of het halster.

Ook is er een warm dierendeken voorzien van 7 magneten en is 84x60cm groot en kan makkelijk opgerold mee voor onderweg.

 

Bekijk hier de collectie voor huisdieren:

https://magneetjuwelen.energetix.tv/voor-huisdieren-ppt-nl-1.aspx?loc=nl

Bekijk hier de collectie voor dierenliefhebbers:

https://magneetjuwelen.energetix.tv/voor-dierenliefhebbers-ppl-nl-1.aspx?loc=nl