Inja

INJA ONDERSTEUNT MET ZIJN INGREDIËNTEN HET ORGANISME OP NATUURLIJKE WIJZE.
KURKUMA
Kurkuma wordt al duizenden jaren als specerij gebruikt. Maar pas de afgelopen jaren heeft men de eigenschappen van kurkuma wetenschappelijk onderzocht. Een bijzonder belangrijk deel van de kurkumawortel is de heldere oranje-gele, aromatische curcumine. Dankzij de vloeibare vorm is curcumine aanwezig in een bijzonder hoge biobeschikbaarheid. Zo kunnen de micronutriënten en bestanddelen van het extract optimaal worden geabsorbeerd en snel op die plek komen, waar ze nodig zijn: in uw cellen.
Biobeschikbaarheid:
De parameter geeft aan hoe snel en in welke mate een ingrediënt wordt opgenomen en in het lichaam ter beschikking komt.
GROENE THEE
Groene thee wordt al enkele duizenden jaren in Azië verbouwd. Tegenwoordig wordt groene thee wereldwijd gewaardeerd als wellness-plant. De mogelijke toepassingen van groene thee zijn zeer divers. In Inja wordt uitsluitend groene thee van biologische kwaliteit gebruikt.
Q10

“Bij Q10 gaat het om een co-enzym, dat in elke cel van het lichaam invloed heeft op de energievoorziening. De lichaamseigen stof wordt voor een deel via het voedsel opgenomen, voor een deel in het lichaam zelf geproduceerd. Q10 is een echt allround-talent, dat niet alleen in zogenaamde anti-aging producten wordt gebruikt. “

  • ZINK EN VITAMINE C
    helpen om de cellen tegen oxidatieve stress te beschermen.
  • VITAMINE D EN FOLIUMZUUR
    ondersteunen het normaal functioneren van het immuunsysteem.
  • NIACINE EN VITAMINE B12
    helpen om vermoeidheid te verminderen.

Bestellen: https://magneetjuwelen.energetix.tv/inja-in1-nl-1.aspx?loc=nl#