Werking

De werking van onze magneetjuwelen

De magneetjuwelen van Energetix bevorderen de opname van zuurstof en voedingsstoffen in de bloedbanen van ons lichaam. De energie die de magneten uitstralen wordt door het bloed opgenomen, die energie komt terecht in de bloedbaan en daardoor krijgen de rode bloedlichamen een grote toevloed van energie.

De rode bloedcellen zijn hierdoor beter in staat om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. De bloedsomloop wordt ook beter en het zelfgenezingsproces wordt gestimuleerd .

De magneetjuwelen hebben ook een kalmerende werking. Ze laten ook de spieren makkelijker ontspannen na een intensieve inspanning en heeft een positieve werking op de bloeddruk. Men wordt ook leniger en het concentreren gaat ook beter. Hoog sensitieve mensen kunnen zich meestal beter afschermen tegen externe invloeden.

Sommige juwelen bevatten koper. Koper werkt vooral goed voor artritis, reuma, ontstekingen en allergie├źn. De koper kan leiden tot kleurverandering op de huid wat een goed teken is want dit komt door de PH van de huid. Deze kleurveranderingen kan u gewoon behandelen met water en zeep.

Ook hebben de magneetjuwelen een aantal neveneffecten.

Bepaalde personen voelen tintelingen door hun lichaam, dat wordt veroorzaakt door een betere doorbloeding.

Men kan ook een warm gevoel ervaren. Soms kan dat een licht gevoel van ongemak geven bij sommige mensen. Ook kan men zich licht in het hoofd voelen en op de probleemzones meer pijn ervaren dan gewoonlijk.

Dit is slechts een tijdelijk effect, men kan wel het dragen van de juwelen geleidelijk opbouwen.

Wat heel belangrijk is dat u 1,5 tot 2 liter water per dag drinkt. Water drinken helpt om de afvalstoffen af te voeren uit het lichaam en zo kan men beter herstellen.