Magneten met meer kracht

MagnetHeart177CU

De meeste magneetjuwelen hebben een kracht van 1200 Gauss, terwijl de magnetHeart een kracht heeft van 2200 Gauss. Hierdoor is de MagnetHeart heel populair bij iedereen. Door de krachtige werking verlicht hij sneller onze pijnen en alledaagse ongemakken.

De MagnetHeart bestaat uit 2 delen, namelijk de clip en het hartje.  Het hartje moet geplaatst worden de gravure op de huid zo dicht mogelijk op de pijnlijke plaats, met de clip kan het hartje vastgemaakt worden aan de kleding en dit blijft dan vastzitten.

De MagnetHeart pakt in de meeste gevallen het probleem snel aan, maar toch hangt het af van persoon tot persoon. De ene voelt verbetering na 5 minuten, de andere na 3 dagen, sommige na weken.

Het lichaam kan niet gestuurd worden en gaat zelf bepalen wat het eerst gaat aanpakken. Draag zeker ook het hartje ’s nachts want dan zweet men meer en is het lichaam in herstelmodus.

 

MagnetStrip

877_4 877_3

De MagnetStrip is eigenlijk hetzelfde als de MagnetHeart maar is iets minder krachtig.  Het heeft een kracht van 1800 Gauss. Toch is deze strip heel handig, klein, sterk en krachtig.  Hij wordt veel gebruikt door mannen aan de kraag van hun hemd of hij wordt bevestigd aan de boord van het hemd ter hoogte van de pols.

 

MagnetBandage

5000

De MagnetBandage combineert aangename warmte met de kracht van magneten. De MagnetBandage slaat de warmte van het lichaam op en zorgt zo voor een aangenaam gevoel van warmte.  Hierdoor werkt dit enorm goed voor spanningsklachten.  Het is comfortabel om het te dragen, soepel en zacht voor de huid en heel gebruiksvriendelijk.  Het kan ook gebruikt worden als welnesskussen op uw stoel, zetel, hoofdkussen, enz… De MagnetBandage is veelzijdig inzetbaar. De flexibele band kan bijvoorbeeld met klittenband op de rug, de dij of op het gebied rond de schouder en nek worden bevestigd.  De MagnetBandage bevat 6 magneten met een kracht van 1000 Gauss.

Schermafbeelding 2014-01-28 om 15.27.13

MagnetPebble

1977CU

Deze steen is uitgerust met sterke magneten.  Het ligt heel gemakkelijk in de hand en kan gebruikt worden voor massages.  Het voelt aangenaam op de huid en het helpt om de mensen te ontspannen gewoon door het vast te houden in de hand.  Het wordt ook veel gebruikt om te masseren.

De steen heeft een platte en een bolle kant en is gemaakt van gepolijst roestvrij staal.  Het past zich zeer snel aan aan de lichaamstemperatuur en voelt zeer aangenaam op de huid.

Dit is een zeer aantrekkelijk welnessproduct die bestaat uit 1 magneet van 2200 Gauss en is van staal en koper.

 

MagnetMassage

1926

Kan voor hetzelfde gebruikt worden als de MagnetPebble alleen bestaat deze uit twee geïntegreerde magneten. De kleinere magneet heeft een sterkte van 1800 Gauss, de bredere kant heeft een sterkte van 2200 Gauss.  Ook ligt de MagnetMassage beter in de hand om massages uit te voeren dit door zijn speciaal ontwikkelde vorm.

 

MagnetStick en onderzetter

400_1

De MagnetStick brengt de kracht van de magneten in uw drinken, aangevuld door de onderzetter.  Het heeft een kracht van 2000 Gauss en de onderzetter een kracht van 1800 Gauss.

1340

Magnetcomfort – Wellness Nekkussen

Comfort en wellness bij ontspanning en slaap. Het hoogwaardige geheugenschuim wordt aan de buitenkant omhuld door knuffelzacht materiaal. De ergonomische vorm kan nekpijn en spanning helpen voorkomen. Acht sterke neodymiummagneten van elk 0,12 Tesla in het schouder- en nekgebied zorgen via de magnetische kracht voor het extra wellness-effect. Ideaal voor thuis en onderweg. Probeer het zelf uit. Verpakt in de transporttas wordt het nekkussen heel klein en kan het gemakkelijk op elke reis worden meegenomen.

Magnetrelax-Ontspanningsmasker

Zich goed voelen met het ontspanningsmasker MagnetRelax!

Of u nu op reis bent of thuis – het ontspanningsmasker MagnetRelax biedt optimale bescherming tegen storend licht. 7 krachtige Neodymium magneten zorgen voor een extra wellness effect. De magneten, het zachte materiaal, het zachte neusstuk en de gevoerde klittenband vormen als geheel de toegevoegde waarde in vergelijking tot eenvoudige slaapmaskers.

✔ diepe verkwikkende ontspanning
✔ extra wellness effect
✔ in een praktische draagtas

Water Quartet

Wellness uit de waterkaraf! Haal meer uit uw drinkwater: Het roestvrijstalen element, voorzien van een magneet, brengt het magnetische krachtveld over op uw drank! In combinatie met amethist, bergkristal en rozenkwarts ziet dat er gewoon betoverend uit!

Magnetbandage Motion

• Helpt de gewrichten te ontlasten en te ontspannen

• Met hoogwaardige bipolaire magneten ( 4 x 0.08 Tesla)

• 3 afneembare banden in verschillende maten met praktische klittenbandsluiting